PONUDA

Ponuda roba koje uvozimo i čiji smo distributeri za teritoriju Bosne i Hercegovine.

Vinex Levački grozd

„Vinex Levački grozd“ smješta blizu 3.000.000 kilograma groždja crnih i bijelih sorti i to: burgundac, prokupac, vranac, frankovka, game, italijanski i rajnski rizling, zatim smederevka, župljanka, tamjanika. Na tržištu se trenutno mogu pronaći “Vinexova” litarska vina: Roze, Vranac, Smederevka i Rizling, kao i buteljke crnih vina Zamfir i Boem, zatim bijelih Despot i Poema, kao i ružičasta Harmonija. Posebno smo ponosni na gorki liker PELIN a iz nasih pogona izlasla je i nova linija voćnih rakija levačkog kraja pod nazivom VODA ŽIVOTA gdje se nalaze rakije od dunje, kajsije i kruške viljamovke.

Economic parfemi

Jedinstven brend "Economic" je osvojio tržište kako naše zemlje tako i zemalja bivših Jugoslove-nskih republika i Balkana. Economic parfeme možete naći u interesantnim bočicama od 20ml, a na raspolaganju su vam preko 150 različitih mirisnih nota, voćnih, cvjetnih, orijentalnih..

 

Spisak parfema

Bones kozmetički proizvodi

Sa svojim inženjersko-tehničkim kadrom Bones Group je uspeo da, sopstvenom tehnologijom proizvede više vrsta kozmetičkih proizvoda koje se svrstavaju u sledeće grupe: proizvodi za oralnu higijenu, proizvodi za njegu i oblikovanje kose, dječija kolekcija (Baby Care kolekcija koja obuhvata: šampon, mleko, ulje, kupku, kreme i pastu za zube), skidač laka za nokte, muška kolekcija (krema i pkena za brijanje, losion posle brijanja), preparati za njegu ruku.

Panonija Pančevo

Tokom svih godina poslovanja proizvodni program preduzeća zasniva se na izradi hemijskih proizvoda namjenjenih za održavanje čistoće u domaćinstvu i industriji. Hemijski proizvodi iz oblasti: Sredstva za njegu kose,tečni sapuni, tečni deterdžent, sredstva za pranje rublja, sredstva za pranje i čišćenje, auto kozmetika, pomoćna sredstva za pranje i čišćenje i industrijski program.

Proizvodi od plastike

Uvoz i distribucija kućnih i baštenskih proizvoda od plastike.

DM Niveta četke

Preduzeće za proizvodnju četaka namjenjenih domaćinstvu i ličnoj higijeni. U okviru preduzeća proizvodni sistem je u potpunosti zaokružen. Pored umetanja vlakana radi se obrada drveta namjenjenog četkama i ogledalima, a brizgamo i sva držala i postolja koja koristimo u proizvodnom procesu.

Bečejpromet (Tisa) četke i metle

Firma se nalazi u Bečeju, i jedan je od većih proizvođača četke i metle za domaćinstvo u Srbiji. U proizvodnom programu su sobne metle, metle za spojnu upotrebu, puteve i hale, četke za domaćinstvo, četke za farbanje, valjci za farbanje, specijalne četke po narudžbi itd.

Gaov Brooms metle

Preduzeće za proizvodnju kućnih sirkovih metli raznih dimenzija.

Grubins zaštitne rukavice

Nudimo širok spektar rukavica koje su specijalno dizajnirane kako bi zadovoljile precizne zahteve kupaca. U zavisnosti od namena rukavice prilikom proizvdnje koristimo pešavno pletene i šivene rukavice izrađene od čistog pamuka i presvučene prirodnim latexom. Izborom prorodnih materijala želimo našim kupcima da pružimo što veću udobnost i bezbednost prilikom rada.

Kuhinjske krpe

Prodaja kuhinjskih krpa

Pamučne krpe i pamučni pucval

Pamučni pucval i krpa za čišćenje ruku i mašina, 100% pamuk. U pakovanjima od 1kg i 10kg.

Kanap

Užadi, kanap i veziva od kudelje i polipropilena sa svim atestima.

Auto Dijelovi

Veleprodaja i maloprodaja autodijelova za evropska i japanska vozila

Auto Dijelovi online   

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju